la locanda restaurant

La Locanda

Un restaurant amb encant
la locanda

Benvinguts a casa vostra

Volem fer de la vostra experiència a La Locanda un record fantàstic de sabors i sensacions. Vine'ns a veure i passem una estona junts on t'oferim pizzes originals, plats de pasta exquisits, amanides amb productes locals i postres deliciosos amb totes les calories necessàries per fer-te sentir culpable. Som a l' Avinguda Joan Carles I, al numero 6, molt a prop dels emblemàtics canals d'Empuriabrava.
la locanda empuriabrava
la locanda empuriabrava
la locanda restaurant

Un lloc acollidor i sens dubte molt personal

Humm... Què podríem dir de la decoració del nostre restaurant, se n'han fet molt comentaris, aixo sí, gairebé tots coincideixen a destacar que és un espai acollidor. Això precisament és el que pretenem. Tots els que treballem a La Locanda posem el màxim de cadascun de nosaltres per fer-te viure una gran experiència. Però segurament el millor és que vinguis a comprovar-ho.
terrassa la locanda
la locanda terrassa
la locanda restaurant

Terrassa exterior estiu i hivern

Per aquells a qui els agrada estar-se a l'aire lliure tenim la terrassa ideal per dinar o sopar sota la llum dels fanals. Envoltats de testos de geranis, podran refugiar-se de la calor de l'estiu o escalfar-se amb les nostres estufes exteriors a l'hivern tot assaborint els plats de la nostra carta.
la locanda productes

Productes frescos i de qualitat

Treballem amb ingredients locals, frescos i de qualitat per tal d'aconseguir que el sabor dels plats expressin tota l'essència de la cuina italiana ¿Tens intolerància al gluten? Cap problema! Des de fa temps disposem de pasta apta per a celíacs. Volem assegurar-nos que puguis assaborir qualsevol dels plats de la nostra carta.
la locanda restaurant

Ens agrada crear el millor ambient

Posem tot el nostre compromís per tal que el teu pas per La Locanda no et deixi indiferent i ho recordis com una experiència única i feliç. Amb un punt de demència, els nostres cambrers (algun fallo havíem de tenir) probablement et faran sentir com si anessis a casa d'un amic o amiga que t'ha preparat un sopar per reunir-vos i passar un bon rato.
la locanda restaurant
la locanda restaurant

Els petits detalls són poderosos

Ens prenem molt seriosament el lema del capità enciam, per això l'hem adoptat amb una petita variació: cuidar tots els detalls que fan d'una visita a casa nostra esdevingui un record ben agradable.
La Locanda. 2015
lalocanda2008@live.com · +34 972 45 28 61 ·